NBM – August van Dijck Petit

A0002-023-000204.29.0

Asfalteringswerkzaamheden van snelweg A58.

 

Mijn eerste stageplaats was bij de aannemer NBM- Van Dijck-Petit. Ik was hier werkzaam als assistent uitzetter. Ik ging op pad om in het veld de piketten uit te zetten voor het te maken werk. Ik ben door deze functie op verschillende plaatsen werkzaam geweest. De aanleg van het bedrijventerrein Korenweide in Oud-Gastel, Aanleg Markiezaatsweg te Bergen op Zoom, het bouwrijp maken van fase 3 t/m 9 van de Bergse Plaat te Bergen op Zoom.

bergseplaat

Bouwrijp maken van de Bergse Plaat te Bergen op Zoom

Het aanbrengen van kikkerpoelen langs de A58 van Bergen op Zoom tot Vlissingen, het uitzetten van toegangswegen en de belijning op het knooppunt Markiezaat en de totale infrastructuur van het terrein van Hoescht – Vlissingen-Oost. Het verlengen en overlagen van de landingsbaan op vliegbasis Woensdrecht.

Maatvoering-wegen-Stuurlijnen-asfalt-Road-plotter_1

Uitzetten asfaltplan

Na mijn stage heb ik 2 jaren achter elkaar vakantiewerk verricht bij August van Dijck-Petit in dezelfde functie.

Back To Top